Jaarwisseling

Jaarwisseling

Het was voor iedereen een moeilijk jaar, dus ook voor ons. Zo hebben we een aantal projecten moeten laten vallen, eenvoudigweg omdat ze met de Coronarestricties niet uitvoerbaar waren. Dat doet pijn, ook financieel, maar toch sluiten we dit jaar af in de gedachte dat het een bijzonder succesvol jaar was, ondanks die tegenslagen.

En dat is geen inhoudsloos marketingpraatje, gelardeerd met pseudoposiviteit, want dat laten we graag aan ondernemers over. Het was echt een succesvol jaar en dan hebben we het niet over inkomsten voor de stichting, maar over behaalde doelstellingen. 

Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat we, toen we in 2019 onze stichting oprichtten, een jaar later onze belangrijkste doelstelling – het stimuleren van lokale media – zo grondig gerealiseerd zouden hebben. Uiteraard was er bij oprichting al de site Nieuwmarkt TV, maar we hadden niet kunnen verzinnen dat we ook de redactie van OpNieuw, het gedrukte tijdschrift voor de Nieuwmarktbuurt zouden gaan leveren.

Het eerste nummer van OpNieuw is inmiddels verschenen, de reacties zijn positief, en we zijn alweer bezig met volgende edities. Trouw aan onze doelstelling, waarin digitale media niet verwaarloosd mogen worden, hebben we voor OpNieuw ook een nieuwe website gebouwd die, eigenlijk tot onze verbazing, snel in bezoekersaantal stijgt.

Kortom, er is veel reden voor tevredenheid. Wij wensen u een voortreffelijk 2021 toe!

Namens de stichting,

Hans van der Kamp

Geef een antwoord