Nieuwe website genderxx.com

Nieuwe website genderxx.com

Of het haalbaar is, dat is nog niet duidelijk, maar de onderhandelingen om de tentoonstelling GENDER! als educatief project door het land te laten reizen zijn in volle gang. In ieder geval is er al een website die context moet gaan leveren voor de tentoonstelling.

We hebben gekozen voor een tijdschriftformule. Dat is wel erg ‘old school’ maar we bedoelen tijdschrift dan ook in de meest letterlijke betekenis van het woord. U treft er naast meningen (columns) en informatieve stukken ook bijdragen aan waarmee een begin gemaakt wordt voor een archief met onderwerpen die met genderdiversiteit te maken hebben.

Deze site is opgedragen aan Leonne Zeegers die op eigen kracht en met veel studie van jurisprudentie als eerste Nederlander een genderneutraal paspoort wist te bemachtigen. En zo’n genderneutraal paspoort zouden we eigenlijk allemaal moeten hebben, want wat is het nut van een opsplitsing in twee geslachten, als er al een wet op gelijke behandeling bestaat?

Bezoek genderxx.com

Geef een antwoord