Buro Brexit

Buro BrexitOnze ‘kleinste omroep van Amsterdam’ bezocht dit weekend de KNSM-loods voor de tentoonstelling Buro Brexit, een mooi mengsel van positieve en negatieve emoties rond het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie,

De kunstenaars die aan het project meewerkten:

Bob Bakhuijsen (installatie Sid Vicious) / Rinzo (organisatie, bokser Ursula) / Rob van der Schoor (schilderijen) / Rob Schrama (Brexit spel) / Martijn Troost (beeldhouwer) / Joram Baruch (schilderijen) / DJ Vage Paul / The Floorkillrz (band) / Jabbedude (bokser Boris Johnson) / Fons van Tienen (drums) / Wim Komhoff (Scheidsrechter) / Femke Moedt (schilderijen) / Henk Jans (schilderijen) / Rachelle Meyer (illustraties) / Jan Dekker (monoprints) / Florine Van de Klashorst (schilderijen) / Wim Koster (fotografie) / Siobhan Wall (tekeningen) / Karen Vennik (schilderijen)
 

Geef een antwoord